B Personbil

En annan trafikskola – Ett säkert kort!

Prislista

Nya Teoripaketet, webbaserad teori. (återbetalas ej) 2300 kr
Teoristöd, paket. 5×50 min. Köp fem, betala för fyra! 2000 kr
Teoristöd, 50 min.   500 kr
Theory in english. 2300 kr
Syntest (endast i Finspång. OBS! måndag, tisdag och torsdag) 100 kr
Körlektion 50 min 720 kr
Riskettan  950 kr
Halkbana 2150 kr
Handledarkurs  600 kr
Lån av bil vid körprov, försäkring ingår (vid fullgjord utbildning)

 900 kr

OBS! Bokning av prov samt lån av bil kan endast ske om vår utbildningsplan uppfyllts! Vi bokar teoriprov endast på Svenska och Engelska. Pga de nya reglerna 1 mars 2020 MÅSTE ej godkänt teoriprov meddelas oss! Lån av bil kan debiteras annars!
 

Vid inskrivning godkänner man lagring av sina personuppgifter
samt övrigt enligt vår policy!

Paketpriser Endast förskottsbetalning! (*ej återbetalning)

 • Körpaket fem*.   3 500 kr 
  5 körlektioner a 50 min. (Förskott 700 kr)
 • Körpaket åtta*.   5 600 kr 
  8 körlektion a 50 min. (Förskott 1 400 kr)
 • Körpaket tolv*.   8 300 kr 
  12 körlektioner a 50 min. (Förskott 1 400 kr)
  Grundpaket.   16 500 kr
  15 körlektioner a 50 min, Teoripaketet, Halkbana, Riskettan och lån av bil vid prov.

Återbud måste lämnas senast klockan 12.00 vardagen innan din körlektion. Vid för sent återbud eller vid utebliven körlektion debiteras fullt lektionspris. Samma regler gäller vid avbokning av Riskettan, Stadskörning och Halkbana.
Vi reserverar oss för prishöjningar. Det kan förekomma prisvariationer. Uppdaterat from 2021-01-31.

Körning

En annan trafikskola vill ge dig en bra kvalitativ utbildning, som ska ge dig ett körkort. Vi vet vilka krav som ställs vid ett Förarprov och vill att du ska känna dig självsäker och trygg i din körning, medveten om att du nu är redo att klara dig på egen hand, under provet och ännu viktigare efter provet, som nybliven förare. Ta körkort – Ha körkort! En annan trafikskola arbetar hela tiden för en så hög resultatnivå som möjligt vid förarprov.

Det visar även vår statistik

 • TEORIPROV: 79% GODKÄNDA 2020
 • KÖRPROV: 72% GODKÄNDA 2020

Det finns många olika sätt att använda trafikskolan som hjälp, när du tar ditt körkort. Har du kört mycket hemma? Ingen att köra med hemma? Vill du blanda körning hemma med körning på trafikskolan? Kanske gå en Körkortscamp, www.körkortscamp.se och ta ditt körkort snabbt? Prata med oss, så hjälper vi dig att planera och lägga upp utbildningen, så den passar dig och dina förutsättningar.

Teori

Vad ingår?

Nu erbjuder vi i första hand vårt nya helt webbaserade studiesystem med vägmärkestester, mm. Plugga med mobilen, läsplattan, datorn var du än är! Du får mycket hjälp av alla inlästa förklaring, filmer och lättförståeliga texter.
Vi kommer att ha digitalt körkortshjälp from 2021. Rekommenderas starkt att du går! Inlogg får du i kundtjänst tillsammans med teoripaketet.

På teorikursen hjälper vi dig att klara de svåra momenten och du får möjligheten att få svar på dina frågor direkt. Ibland kan det tom vara bra att gå teorikursen flera ggr. Det kan vara lättare att ta till sig vissa av teorikunskaperna när du kommit en bit i din utbildning, kommit igång med körning och börjat sätta dig in i körkortsteorin. Du är välkommen att gå teorikursen så många gånger du vill, när du betalat din teorikursavgift.

Vi rekommenderar att du börjar läsa och plugga teorifrågor så tidigt som möjligt. Din trafiklärare kommer att stötta dig i dina teoristudier, så att du hänger med och skaffar dig goda teorikunskaper innan ditt Förarprov.

Plugga när du vill och kan!!
En annan trafikskola ger dig möjlighet att studera och plugga in teorifrågor, även när trafikskolan inte är öppen. Detta görs via internet och du får ett login så fort du betalar ett teoripaket hos oss. Vi håller koll på dina framsteg över nätet och hjälper dig, när du vill och behöver.
SVÅRT FÖR ATT LÄSA?
Du kan boka muntligt teoristöd med en trafiklärare. Under en knapp timme läser trafikläraren med dig, går igenom datatester eller det du har extra svårt för, eller det du själv önskar ha hjälp med.
Det finns hjälp att få när du ska göra ditt teoriprov, om du har särskilda svårigheter. Du kan få förlängd tid, muntligt prov, eller muntligt prov med tolk. Denna hjälp kräver att du skickar in en skriftlig ansökan har ett intyg som styrker din ansökan. Prata med oss så förklarar vi vad som krävs och hjälper dig.

RISKETTAN-riskutbildning del 1

Många trafikolyckor beror på droger, trötthet eller annat riskfyllt beteende t.ex. hög hastighet. Även attityder, självinsikt, kön och ålder hos föraren påverkar trafiksäkerheten.

Därför är numera Riskutbildning del 1, eller Riskettan, en obligatorisk del i körkortsutbildning för alla som ska ta körkort för personbil.

Du kan genomföra Riskettan när som helst under din utbildning. Inga förkunskaper krävs och intyget gäller i fem år. 
Efter att du blivit godkänd på kursen registreras ditt godkännande till Transportstyrelsen.

OBS! TA MED LEGITIMATION TILL KURSEN!

Risktvåan-riskutbildning del 2

Genom att få insikt om riskerna med att köra på halt underlag är det meningen att du ska få så mycket självkännedom att du kan undvika att försätta dig i riskfyllda situationer. Målet med utbildningen är att du ska inse svårigheterna med att köra under besvärliga förhållanden, öka ditt riskmedvetande och inse dina begränsningar att kunna manövrera i halt väglag.

Halkbaneutbildningen kräver en del körvana för att ge dig mest och för att du ska bli godkänd, så därför bokar vi dig när du är redo, mot slutet av din utbildning.

OBS! TA MED LEGITIMATION TILL KURSEN!

HÖGFARTSKÖRNING

Vid ett tillfälle mot slutet av din utbildning, så genomför vi en högfartskörning med dig. För dig som går utbildning i Finspång, så åker vi till Norrköping. För dig som går i Kumla, så åker vi till Örebro. Oftast kör du tillsammans med andra elever, så ni åker med varandra och lär av varandra.
Målet är att du ska känna att du klarar av att köra i tätare trafik.